Da Coronaen stod på sit højeste vekslede familien imellem vores hjem på Frederiksberg og vores sommerhus på Orø. Jeg tog min Cricut Maker, Easypressen + en æske med folierester med i sommerhuset.

Da jeg før kun har brugt en meget stor folieskærer og en 50 Kg tung varmepresse, er det fantastisk at jeg nu kan tage det hele med i en taske, det er jeg ret vild med. Det er også første gang jeg på den måde har lavet udendørs-værksted, det kan varmt anbefales.Jeg tegnede lidt forskellige "Coronaer"...de første lignede mest amøber, men fik lavet en bedre form til de sidste. Jeg skalerede dem og skar dem ud på små rester folie.

Jeg deler en fin designbutik KAPAU i København med 16 kolleger, og tænkte at mine t-shirts skulle derind og hænge. Jeg fik bestilling med det samme jeg havde postet dem på Instagram og har også solgt nogen i butikken.

Dem der ikke bliver solgt, skal til efteråret med på en udstilling der kommer til at hedde "Kreativitet i en coronatid" som afholdes på Greve museum.

neon

Her er brugt sort, 2 slags, grå, refleks og neon gul og orange

rød corona

Her er brugte mange forskellige kvaliteter, rød og orange perlemor, rød glitter (elsker glitter), orange og rød og rød flock.

Her har jeg kun brugt neon fra Italienske Siser. Det er de første amøbe lignende former jeg lavede. Der lavet i det nye Adobe Illustrator for Ipad. Programmet kommer ud senere i år, men jeg beta tester for Adobe, og det er jo cool at alt hvad man tegner bare kan eksporteres som SVG skærefil.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Megamenu

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv