Når nu alle festivaller er aflyst må man jo holde sin egen. Det var hvad vores naboer i vores sommerhus gjorde. Jeg bidrog med t-shirts til bartenderene og en "special edition" der var en præmie.  Jeg havde alligevel min Maker og en kasse folierester med, så jeg sammensatte udfra hvad jeg havde i kassen.

Det var sommerens varmeste dag. T-shirts er bare fra H&M.

Neon orange og blå fra Siser til telte og bølger, den lysegrønne er en fra et gammelt projekt og "Eskivald" er Siser sort glitter.

Jeg synes klart vinder t-shirten var flottest hvor Orø er lavet med grøn P.S. Electric Siser folie.


Designet har 4 måtter, men var let at samle.

Fin fest med flot udsmykning....Mexi Bar kunne have været lavet i folie eller en stencil, men det havde de nu bare malet.

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Megamenu

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv