Om MAKERstudio

CRICUT er et amerikansk brand af skæremaskiner og varmepresser + en masse lækkert tilbehør.

MAKERstudio forhandler næsten alt i Cricut maskiner, tilbehør og materialer der findes på det Europæiske marked. Der er stadig masser af ting man kun kan købe i USA, men Cricuts nye EU kontor arbejder hele tiden på at få flere varer hertil, da maskinerne også er blevet en giga succes i Europa.
Udover webshop har jeg også lavet en inspirations blog med eksempler, guides og vejledninger der ligger inde i shoppen her.

Der er 3 modeller af skæremaskiner, lille søde Joy, Cricut explorer og Cricut Maker som er den stærkeste maskine der kan skære i over 500 forskellige materialer i en tykkelse op til 2,4 mm. Alle tre maskiner skærer, tegner mm fra softwaret Cricut Design Space.

Cricut Design Space Software virker både fra mobil, tablet og computer og er let at bruge. Man kan også importere SVG filer fra andre programmer som for eksempel Adobe Illustrator.

Cricut har også lavet en ny serie tuscher og folier de kalder “infusible ink” som i virkeligheden er det samme som dye-sub eller sublimerings blæk. Sublimerings blæk virker kun på polyestermaterialer, men står super flot. Man kan købe mange produkter bla krus der har en overflade til denne farvetype. Jeg har en printer med denne farvetype, men har man ikke det er det smart at man kan skære i deres infusible ink folier og sætte det på sportstøj, krus mm. Ved omkring 200 grader bliver farven til en gasart der binder i polyestermaterialet, står super flot og vaskes ikke af.

Hvis man arbejder med textilfolier er der i Cricut serien nogle utrolig smarte varmepresser der hedder Easypress. De fylder ikke meget og kan let tages med i en taske. Easypress kan bruges til at presse mange forskellige ting. Den lille mini presse kan man feks bruge hvis man vil dekorere sko, kasketter og mindre ting.
I USA er der et kæmpe netværk omkring Cricut og mange Facebook grupper hvor man kan blive inspireret eller spørge om hjælp. Der er også et hav af YouTubere der laver Cricut demonstrationer. Jeg har er også lavet en Facebook gruppe “Cricut for Alle” hvor brugere og interesserede kan dele erfaringer og få hjælp. Alle er velkomne her.


Personen bag/ Om mig
Jeg er uddannet textildesigner med mange års erfaring indenfor digitalt design og textil print. Jeg har arbejdet med de ting i USA i 10 år. Jeg elsker maskiner og at producere mine egne ting som jeg laver i mit firmanavn BUGIstudio. Udover i min webshop sælger jeg mine ting i butikken KAPAU i Gothersgade i København, en design butik jeg deler med 16 andre designere.

Efter at have luret på Amerikanske Cricut de sidste gange jeg har været i USA, tog jeg sommer 2019 “tilløb” ved at køb en varmemåtte med hjem ( jeg drømte om en Easypress til Europæisk stik, men det havde de jo ikke). Da jeg kom hjem ledte jeg efter varmepressen herhjemme men uden held. Jeg brugte flere dage på You Tube (slog min teenage dreng i You Tube tid) og blev også fristet af Maker maskinen, fordi jeg elsker at eksperimenterer med alle mulige materialer.
Jeg har altid elsket maskiner og har i 10 år haft en stor japansk skæremaskine, men den kan ikke skære i træ og andre spændende materialer. Og pludselig havde jeg købt både Maker og Easypress og masser af tilbehør. Og så har det ellers udviklet sig ret hurtigt derfra, jeg belv cricut forhandler og fik travlt under den første Corona nedlukninger. Først havde jeg kun Crciut Maker maskinen med lidt tilbehør på min BUGIstudio webshop, men på få måneder blev efterspørgslen så stor at jeg 1. juli åbnede en hel ny webshop MAKERstudio.dk, kun med Cricut Maskiner og tilbehør. Jeg elsker stadig at lave forsøg og prøve nye ting på maskinerne, som jeg er SÅ glad for.
Følg med på Facebook og Instagram eller Pinterest

Man kan altid sende mig spørgsmål og jeg prøver også atlid at svare inde i min Facebook gruppe Cricut for Alle

Bedste gennemskærende hilsener :)

mig

-Helle Abild, textildesigner og maskin-entusiast
MAKERstudio
Gustav Johansens vej 5 
DK-2000 Frederiksberg 

CVR 15128402

MAKERstuido

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Megamenu

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv