CRICUT MAKER CHAMPAGNE STARTKIT 2

3.160 kr.

Den fantastiske Cricut maker maskine incl det store lækre værktøjssæt der også indeholder en  papirskærer hvor kniven kan udskiftet med en scoring spids.

Cricut Maker er Rolls Royce af skæremaskiner, og kan skære i helt utrolig mange materialer.

NB!! GRATIS FRAGT 1-2 dage med Postnord

Beskrivelse

Gennemtænkt, lækker. elegant og super brugervenlig. Maskinen kan lave næsten alt, skære pap, vinyl, strygefolier og træ mm i helt op til 2.4 mm tykkelse. Man kan ligeledes tegne eller smelte metalfolier på f.eks papir og læder.

Cricut Maker er en helt unik skæremaskine fordi der er så mange forskellige knive og spidser der skiftes super let. Der findes forskellige knive og spidser, falseknive, debos, gravering, stiblehjul mm. Desuden kan man montere forskellige penne til at tegne med + man kan tilslutte Quil Penne system der smelter metal folie super professionelt på papir, læder mm. Klik her og se gennemgang af knive og spidser med eksempler på hvad man kan lave.

Er man helt nybegynder og ikke har nogle værtøjer, anbefaler vi at man køber en rulle som denne,  og et af de forskellige værkstøjsæt med. Her det store sæt incl papirskærer der også har en falsespids både til maskinen og papirksæreren og her basis sættet med picker og skraber, eller det helt lille Joy sæt. Så har man nogle gode værktøjer og hvad man skal bruge for for at komme godt i gang.

Cricut Maker betjenes af Cricut softwaret "cricut Design space" der er meget enkelt at bruge. Den kan betjenest fra Mobil, tablet eller computer. Man kan lave former og textil i programmet eller tage billeder med mobilen man laver om til skærefiler. Der ligger også over 3000 gratis filer i designspace og ved månedligt abonnement har man adgang til over 100.000 filer og projekter og over 100 fonts. Det kan være en god måde at starte ved at tage de gratis 30 dage man kan få.

Man kan også let importere filer/SVG fra andre tegneprogrammer som Illustrator, Inkscape eller Slhouette Studio.

Ps. For at abonnere på Designspace skal man gøre det via appen på mobilen, betalingen bliver så trukket via appstore eller Google play.  Man kan ikke gøre det via computer i Danmark, men man kan stadig bruge Design Space på computeren bagefter (da Cricut konto på forskellige enheder er linket sammen via log in). 

Der er rigtig meget inspiration på YouTube og især Angie Holden har rigtig mange tips og tricks og inspiration til Cricut, se hendes youtube kanal her

Og så anbefaler vi selvfølgelig at melde sig ind i vores Facebook gruppe "CRICUT for ALLE" hvor man kan få inspiration, dele sine projekter og spørge om hjælp.

I kassen får du:

 • Cricut Maker® maskine
 • Rotary Blade + Drive Housing 
 • Premium Fine-Point Blade + Housing 
 • Fine Point Pen, Black 
 • FabricGrip™ skæremåtte, 12" x 12" (30.5 cm x 30.5 cm) 
 • LightGrip skæremåtte, 12" x 12" (30.5 cm x 30.5 cm) 
 • Welcome Book 
 • Materialer til et lille øve projekt
 • USB cable 
 • Power adapter med dansk stik (der er også en ledning med Uk stik med)
 • Free trial membership to Cricut Access™ (for new subscribers) 
 • 50 free ready-to-make projects, including 25 sewing patterns 

     + Essential toolkit i 7 dele - der udover folie værktøj også har en scoring stylus og en lækker papir/folie skærer hvor kniven også kan udskiftes med en scoring spids.

Produktdetaljer
SK2-2007002
Tab Title
Tab Content

This is a standard cookie notice which you can easily adapt or disable as you like in the admin. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.Read more

Megamenu

Din kurv

Der er ikke flere varer i din kurv